Over PCOU Willibrord

PCOU Willibrord is een warme en persoonlijke organisatie. Je voelt je er welkom en gezien. We waarderen elkaar, juist ook waar we verschillen en anders denken. Tegelijkertijd hebben we lef en zijn we ambitieus. Met maar liefst 2.800 medewerkers hebben we impact op het onderwijs van nu en de toekomst.

Ons streven is de beste onderwijsorganisatie te zijn, voor onze leerlingen én voor jou als medewerker. Innoveren en professionaliseren doen we met elkaar, bijvoorbeeld via het rijke aanbod van de PCOU Willibrord Academie, afgestemd op jouw ontwikkelbehoefte en ambities.

De beste ontwikkelkansen voor iedere leerling, dat is de missie van PCOU Willibrord. Onze 26 scholen voor primair onderwijs, 4 scholen voor gespecialiseerd onderwijs, 14 scholen voor voortgezet onderwijs en een voorziening voor zo’n 21.000 leerlingen staan in Utrecht, De Meern, Vleuten, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein.

 

“PCOU Willibrord staat voor gelijke kansen voor alle leerlingen én medewerkers. Als scholengroep leveren we onze bijdrage aan een inclusieve samenleving, waar iedereen ertoe doet en meedoet.” Fawzia Nasrullah, voorzitter College van Bestuur

Wat wij jou beloven

  1. Grote diversiteit aan collega’s met een groot onderwijshart
  2. Rijk trainingsaanbod via de PCOU Willibrord Academie, afgestemd op jouw ontwikkelingsbehoefte
  3. Volop doorgroeimogelijkheden binnen onze scholengroep
  4. Een warm welkom met persoonlijke begeleiding
  5. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: voordelig sporten, een weekendje weg of een laptop aanschaffen met ons FiscFree-aanbod
  6. Ervaring opdoen in een scala aan onderwijsconcepten
  7. Gelijke kansen voor iedereen
  8. Samen impact maken voor onderwijsvernieuwing
  9. Jouw werkplezier en vitaliteit staat voorop
  10. We investeren in de basis, zodat jij je kunt richten op het beste onderwijs voor onze leerlingen

Hoe we werken

Durf - We hebben lef en zijn ambitieus. We durven te kiezen en investeren in onze scholen en in het onderwijs, zodat jij je vak met vertrouwen kunt uitoefenen.

Verbinding - We staan in verbinding met elkaar en met onze omgeving. We hebben elkaar nodig om impact te maken op het onderwijs van vandaag en morgen. 

Ontwikkelingsgericht – De snel veranderende samenleving vraagt om voortdurende ontwikkeling van leerlingen en medewerkers, van onderwijs en organisatie. Ontwikkelen en innoveren doen we samen.

Verantwoordelijk - We voelen ons medeverantwoordelijk voor de toekomst van onze leerlingen, voor gelijke kansen en voor de wereld om ons heen.