Onderwijsassistent gezocht - tijdelijke vervanging

Wie zijn wij

Kranenburg is een school voor voortgezet onderwijs, dus voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Onze school is speciaal voor leerlingen die meer leertijd nodig hebben, graag praktisch bezig zijn en minder gericht op het theoretisch denken. Ons onderwijs is daarom gericht op het doen. In praktijklessen en stages en zelfs tijdens de theorielessen. 

Kranenburg Praktijkonderwijs is een school waar… 

  • we aandacht hebben voor iedere leerling; voor wie je bent en voor wat je kunt. 
  • we je ondersteunen in het maken van keuzes en het vinden van oplossingen. 
  • we duidelijkheid en structuur bieden. 
  • we samenwerken met ouders belangrijk vinden. 
  • ruimte is voor leren én plezier. 

Verantwoordelijkheden/functiekenmerken

 

Een onderwijsassistent op de Kranenburg ondersteunt de leraar bij het regisseren van het onderwijsproces en begeleiden van leerlingen. Tevens beheert de onderwijsassistent, in samenwerking met de docent, de onderwijsruimte, materialen en middelen en organiseert activiteiten. De onderwijsassistent verricht brede en gevarieerde onderwijsondersteunende werkzaamheden, waaronder het instrueren en begeleiden van kleine groepen leerlingen.
Ook is er de mogelijkheid om enkele lessen te geven in het kader van de vrijetijdsbesteding van de leerlingen; deze leerlingen kiezen dan zelf voor de geboden activiteit. Daarnaast behouden we ruimte voor flexibele inzet.

Dit ben jij

Wil jij werken op één van de leukste school voor praktijkonderwijs in de regio?

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele collega, die het leuk vindt om zowel groepsprocessen te begeleiden als maatwerk te leveren aan leerlingen. Iemand die zich medeverantwoordelijk voelt voor het onderwijsproces en de ontwikkeling in de school en kan werken in goede afstemming met collega’s en ouders.

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke parttime onderwijsassistent die ons enthousiaste team zo spoedig mogelijk wil versterken!

Onze droomkandidaat is bevoegd en is breed inzetbaar.

Functie eisen:

  • Onderwijsassistent MBO niveau 4
  • Ervaring (affiniteit) met de doelgroep praktijkonderwijs

Wat wij bieden

Wat bieden wij?

o   Goed fijn gebouw met goede voorzieningen

o   Werken in een sfeervol team, dat voor elkaar klaar staat

o   Werken in een omgeving waar gelachen wordt en fouten mogen worden gemaakt

o   Werken in een op leren gerichte omgeving

Over ons

PCOU Willibrord is met 43 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 13 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht,
Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo'n 2.500 collega's aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.

Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega's. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: Voor elke leerling de beste ontwikkelkansen!

Solliciteren

Ben jij flexibel en denk je een klik te hebben met onze doelgroep?

Reageer dan voor maandag 27 maart 2023.

 

Vacaturekenmerken