Docent Engels

Wie zijn wij

Het Christelijk Gymnasium Utrecht is een bijzondere school. Het is een school waar de leerlingen medewerkers bij de voornaam noemen, waar leerlingen graag zijn, ook na hun lessen, om samen andere dan schoolse zaken te verkennen. Het is een school waar we trots op zijn. We scoren in enquêtes telkens hoog op sfeer, veiligheid en leefbaarheid. Iedere leerling kan bij ons zichzelf zijn en het contact tussen leerlingen en medewerkers is ongedwongen.    

Het CGU is een school waar leerlingen en docenten samen werken aan onderwijs op excellent niveau. We verlangen van docenten dat ze inhoudelijk goed en didactisch sterk hun beroep uitoefenen. De school maakt gebruik van haar contacten met de universiteit, de Utrechtse musea en culturele instellingen.  

Het CGU voert een personeelsbeleid waarin (culturele) diversiteit een speerpunt is. Wij zijn een inclusieve organisatie die streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de Utrechtse samenleving. Ons onderwijs en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen. 

Verantwoordelijkheden/functiekenmerken

Per 1 mei zoeken wij een docent Engels (circa 0,64 FTE; 16 lesuren).
Je bent dit schooljaar beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. 
Het betreft lessen aan leerjaar 2, 3, 4 en 5.

Dit ben jij

Bij voorkeur beschik je over een eerstegraads lesbevoegdheid en heb je uitstekende didactische vaardigheden. Daarnaast ben je bereid om intensief samen te werken aan uitdagend en vernieuwend gymnasiaal onderwijs. Je hebt het lesdoel helder voor ogen en helpt de leerlingen op motiverende wijze om dit doel te bereiken. Kennisoverdracht staat bij jou hoog in het vaandel, maar het aanleren van (vak)vaardigheden vind je minstens zo belangrijk. Het leren vindt óók buiten de les plaats door middel van projecten en activiteiten. 
Ervaring is een pré, maar energie en creativiteit om nieuwe dingen uit te proberen zijn minstens zo belangrijk.

Wat wij bieden

  • een functie op een school met een goede sfeer en een veilig omgeving
  • een fijn team van collega’s
  • een salaris volgens CAO-VO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over ons

PCOU Willibrord is met 43 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 13 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht,
Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo'n 2.500 collega's aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.

Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega's. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: Voor elke leerling de beste ontwikkelkansen!

Solliciteren

Bij interesse verzoeken we je te reageren vóór maandag 26 februari. 
Nadere informatie met betrekking tot de vacature is te verkrijgen bij conrector R. Punt via email op r.punt@cgu.nl

Vacaturekenmerken