Bezorger bloemen (met eigen vervoer)

Wie zijn wij

Kranenburg is een school voor voortgezet onderwijs, dus voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Onze school is speciaal voor leerlingen die meer leertijd nodig hebben, graag praktisch bezig zijn en minder gericht op het theoretisch denken. Ons onderwijs is daarom gericht op het doen. In praktijklessen en stages en zelfs tijdens de theorielessen. 

Kranenburg Praktijkonderwijs is een school waar… 

  • we aandacht hebben voor iedere leerling; voor wie je bent en voor wat je kunt. 
  • we je ondersteunen in het maken van keuzes en het vinden van oplossingen. 
  • we duidelijkheid en structuur bieden. 
  • we samenwerken met ouders belangrijk vinden. 
  • ruimte is voor leren én plezier. 

Verantwoordelijkheden/functiekenmerken

Kranenburg is een school voor praktijkonderwijs met een eigen bloemenservice. Er worden boeketten en bloemstukken besteld door vooral scholen in en rondom stad Utrecht.

Wij zijn op zoek naar een bezorger (met eigen vervoer) voor de maandagmorgen en daarnaast op afroepbasis.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een energieke, klantvriendelijke collega die het leuk vindt om wekelijks op verschillende plekken boeketten en bloemstukken af te leveren. Wel is het belangrijk dat je eigen vervoer hebt.

Wat wij bieden

Er staat een vergoeding per bezorgadres tegenover., wij vertellen je hier graag persoonlijk meer over.

Over ons

PCOU Willibrord is met 43 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 13 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht,
Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo'n 2.500 collega's aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.

Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega's. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: Voor elke leerling de beste ontwikkelkansen!

Solliciteren

Interesse? Neem contact met ons op en kom kennismaken! 

Contactgegevens: t. 030-2512492

 

 

Vacaturekenmerken