Vacatures flexpool

Kom werken in de flexpool en maak kennis met de vele verschillende basisscholen die PCOU Willibrord rijk is. Onze flexpool telt maar liefst 40 collega’s. Deze onderwijsprofessionals kiezen bewust voor deze flexibele functie, bijvoorbeeld om zo kennis te maken met verschillende onderwijsconcepten of vanwege de vrijheid. Ook wanneer je gepensioneerd bent, maar het vak toch nog niet helemaal gedag kan zeggen of als je recentelijk het onderwijsvak hebt verlaten en weer rustig wilt terugkeren, is de flexpool echt een uitkomst.

Je kunt bij ons al vanaf 1 dag in de week flexwerken en je hebt de regie over jouw eigen agenda.

Vacatures

 

“Ik ben net afgestudeerd. De flexpool van PCOU Willibrord geeft mij de mogelijkheid te ontdekken wat voor school bij mij past. Ik heb ook echt het idee dat ik mijzelf snel ontwikkel, doordat ik op zoveel verschillende scholen kom.” Fleur Heller, flexpool PCOU Willibrord.

 

“Na 15 jaar op een school te hebben gewerkt, had ik meer behoefte aan vrijheid. In de flexpool is elke dag een avontuur. De kracht van PCOU Willibrord vind ik dat ze heel zorgzaam zijn voor hun medewerkers. Er wordt echt naar je geluisterd en je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen.” Mariëtte Bentvelsen, flexpool  PCOU Willibrord.

 

“Van de flexpoolmedewerkers krijg ik vaak terug hoe warm zij op de scholen onthaald worden en hoe gewaardeerd zij zich voelen.” Yulita van den Ham, teamleider van de flexpool.