Kom kennismaken met

Super dat je graag meer te weten wilt komen over de mogelijkheden binnen PCOU Willibrord. We vertellen je heel graag meer, dit doen we via een fysiek gesprek, teamscall, whats app of telefoongesprek.

We nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen!!

Shirley Kuiper
Recruiter

 

De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt als vestigingsmanager in de (commerciële) arbeidsbemiddeling. Naast commerciële en aansturende taken zorgde ik voor het recruitmentgedeelte; een essentieel onderdeel van mijn werk, omdat er de afgelopen jaren op alle vlakken van de arbeidsmarkt een schaarste was. De combinatie van recruitment en onderwijs is voor mij een perfecte match. Sinds mijn dochter naar school is gegaan heb ik veel affiniteit gekregen met het onderwijs. 
Ik heb ontzettend veel zin om met jullie het gesprek aan te gaan en de mogelijkheden binnen onze scholengroep te bespreken.

Yulita van den Ham
Coördinator Flexpool

 

Ik ben sinds januari 2021, fulltime werkzaam als Senior HR-adviseur, Coördinator van PCOU Flexpool en Coördinator Personeelstekortlijnen. Inmiddels heb ik zo'n 20 jaar ervaring binnen HR, Werving en Matching & Recruitment. Deze ervaring zet ik dan ook met heel veel werkplezier in bij PCOU Willibrord om zo een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan het werven en binden van de nieuwe- en bestaande collega's. Ik kijk er dan ook naar uit om jou meer te kunnen vertellen waarom werken bij PCOU Willibrord jouw carrière zou kunnen verrijken.

Hoe ziet het PCOU Willibrord sollicitatieproces eruit:

Werving:
Je hebt gesolliciteerd! Altijd spannend; een nieuwe stap in je carrière. Of misschien heb je zojuist wel de eerste gezet. Je sollicitatie is bij ons binnen.

Selectie:
De eerste selectie vindt plaats door Team Werving en Matching in samenspraak met leidinggevende van de locatie of afdeling. Je wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over de voortgang van de sollicitatieprocedure. We streven er naar om jou binnen 48 uur te laten weten of we je uitnodigen voor een gesprek. Dit is vaak fysiek en soms via Teams. Wanneer jouw profiel niet aansluit op de functie, zullen wij jou dit laten weten.

Matching:
Leuk je bent uitgenodigd voor een gesprek, tijdens dit gesprek ontdekken we of het van 2 kanten een match is. Afhankelijk van het type functie en het aantal sollicitanten, kan er een 2e gespreksronde plaatsvinden en soms vragen we of je een dagje mee wilt draaien of een proefles wilt geven. We zorgen dat je daar tijdig van op de hoogte bent.

Aanname:
Gefeliciteerd, we zien je graag als nieuwe collega!
Er volgt een arbeidsvoorwaardenvoorstel en -gesprek. Waarbij we rekening houden met jouw kennis, ervaring en laatst verdiende salaris.

Arbeidsvoorwaarden:
Er volgt een aanstelling voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren en voldoende formatieruimte om gezet wordt naar vast.
VOG is vereist
De inschaling is conform CAO PO of VO.
Binnen het onderwijs krijg je een riant aantal verlofdagen.
De PCOU Willibrord academie (PCOU Willibrord Academie) biedt veeel ruimte voor ontwikkeling en professionalisering.
En daarnaast ook collectieve verzekeringsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en ontzettend veel voordeel via Fiscfree


Via de afdeling personeels- en salarisadministratie ( PSA) zullen de aanvullende gegevens voor jouw indiensttreding worden opgevraagd.

Werken vanuit plezier